Hirsitalon restaurointi vuosien ammattitaidolla – toimialueina Pohjanmaa ja Lappi

Härkähöylä on erikoistunut kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden puu- ja hirsirakennusten restaurointi- ja remonttiprojekteihin.

Puurakennuksen tai hirsitalon restaurointi sujuu meiltä vankalla tietotaidolla ja laajalla kokemuksella ja siksi uskommekin, että voimme auttaa asiakkaitamme huonokuntoistenkin hirsirakennusten kunnostamisessa. Haastavat kohteet ovat erikoisalaamme, ja jopa purkukuntoiseksikin tuomittu hirsitalo on mahdollista restauroida asuinkelpoiseksi toimestamme. Palvelemme asiakkaitamme Haukiputaalta käsin laajalti Pohjanmaalla ja Lapissa, aina Seinäjoelta Ouluun ja Kemistä Rovaniemelle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Kunnosta vanha puu- tai hirsitalo uuteen loistoon

Omistatko viehättävän mutta huonokuntoisen, tyhjillään olevan puu- tai hirsitalon jota on joskus kaavailtu asuinkäyttöön? Kannattaa selvittää kanssamme, saisiko siitä vielä kivan asunnon edullisesti!  Hirsitalon restaurointi vaatii vahvaa ammattitaitoa, ja teemmekin korjaussuunnitelmat sekä varsinaiset restaurointityöt aina yksityiskohtaisesti ja perusteellisesti.  Työtä teemme joko

  • tuntihinnalla
  • kokonaisurakkana (vaatii tarkan korjaussuunnittelun) tai
  • yksikköhintaurakkana (esimerkiksi metrihinta hirrenvaihdolle)

Suojelukohteissa restaurointi- ja korjaustyöt tehdään usein museoviraston valvonnassa ja heidän korjauskortistonsa ohjeita soveltaen. Pääsääntöisesti tähän päivään säilyneet hirsitalot on tehty hyvin. Mutta aina ei vanhakaan ole tehty oikeaoppisesti, etenkään betonia käytettäessä ja tällaiset kohdat korjataan nykymenetelmillä.

Tutustu kättemme jälkeen referenssien kautta

Referenssit-sivulla voit tutustua menestyksekkäästi toteuttamiimme restaurointi- ja remonttitöihin. Esimerkiksi vanhaan talonpoikaispihapiiriin oleellisesti kuuluvia, mutta luhistumassa olevia hirsisiä piharakennuksia on mahdollista pelastaa konservoivilla toimenpiteillä niin, että rakennuksen vanha luonne säilyy. Tutustu ja meihin ota yhteyttä – pelastetaan sydäntäsi lähellä oleva hirsitalo sinun ja jälkipolviesi iloksi!

Referenssit »

Härkähöylä Tmi

   Siipolantie 49

90830 HAUKIPUDAS

    0400 230 628

   pentti.mehtatalo@gmail.com

www.restaurointioulu.fi

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa